Core strenght fitness
Sorry för shitty kvalité men ljuset och mobilbilder gör sig inte riktigt rättvisa!

Idag skulle vi iväg och köra ett riktigt boxningspass på Core Strenght Fitness som ligger i Maroochydore. Måste säga att jag var riktigt otaggad och på dåligt humör innan vi skulle iväg och ville mer än helst gräva ner mig och sova i några timmar, men jag är nöjd över att jag inte gjorde det för gud så kul det var!
Vaknade upp med diverse smärtor, värst var i nedre ryggen och jag var helt enkelt rädd att det var mina njurar som spökade igen. Efter min njurinfektion gör jag vad som helst för att slippa ha den igen. Det kan ha varit något av det värsta i mitt liv. Men kan berätta mer om det senare. Iallafall så släppte det när jag började röra mig under skoldagen så förhoppningsvis har jag bara sovit lite konstigt i min fruktansvärt dåliga säng. (Har ändå frågat efter en ny två gånger men inget verkar hända)

Dessutom har min nacke ballat ur mer än vanligt pga av att jag senaste tiden varit väldigt stressad. Har extremt spänningshuvudvärk och är stel. Vill helst lägga mig ner för att avlasta nacken! Dessutom har magen inte heller varit på topp för stressen och jag har maxat till maxdos på medicinen igen vilket jag inte ville. LIVET ÄGER JUST NU! Men det kan ju egentligen bara bli bättre!

Lyckades iallafall genomföra ett riktigt bra pass på boxningen och smärtan i nacken ökade bara lite. Vi slogs och sparkade i en cirkel. Det var längesedan jag svettades så mycket som jag gjorde under passet. I slutet körde vi lite brottning och lite lek i ringen. Ett riktigt bra pass helt enkelt!

Nu är det dags för mig att käka lite middag och sedan plugga!