Årsresumé 2015
Beskriv året med 3 ord
Jobbig, utvecklande och massa förändringar.

Att ha gått från botten och under hela året jobbat upp mot toppen har detta året varit en jävla resa. Personligen har jag utvecklats extremt mycket men har väldigt långt kvar för att känna mig nöjd över situationen. 

Årets bästa bild
Det kanske inte är den bästa bilden fotografmässigt, men den här studen och lyckan är svårt att beskriva. Fick spendera en hel vecka med mina bästa tjejer var extremt viktigt för mig i strävan att utvecklas framåt. Veckan i London är något jag sent kommer glömma!


Vart reste du?
Jag började 2015 med att bo och jobba i Thailand, Kata Beach/Patong. Efter en kort weekend i Singapore med magsjuka samt två veckor i Thailand reste jag hem till Sverige igen och påbörjade resan mot ett friskare liv.

Weekend i Singapore med Frida!
 
Sista 3 veckorna i Thailand!

U23-VM i Watford, England tillsammans med bästa laget! Slutade tyvärr bara på plats 7, även om vi hade en riktigt härlig vecka. 

Sen senior-EM i Köpenhamn, slutade där på plats 9 efter omständigheter trots att vi tidvis spelade bättre än så!

Vad såg du mest fram emot 2015?
U23-VM i London helt klart! Tränade som ett as hela våren för att vara i någon sånär form inför turneringen och tycker ändå att jag utvecklades enormt från att inte orka resa mig upp i sängen på att springa cooper-testet på en respektabel tid. (Hejja mig)
Lite senare under 2015 blev det även klart att jag skulle åka iväg till Australien i början på 2016. Ni anar inte hur mycket jag har taggat i hemlighet innan allt blev klart!
 
Gjorde du något som du aldrig gjort förut?
- Jag börja träna extreeeeemt mycket. Från max en dag i veckan till fem eller sex dagar i veckan löp och intervaller hela våren. 
- Börja utesluta saker i kosten som gjorde att jag började må mycket bättre i magen. Så viktigt!
- Sedan började jag plugga på universitetet, Kriminologi. Så intressant och riktigt givande!
- Sist av allt började jag gymma seriöst. Från löparspåret gav jag mig in i gymmet för att bygga grundstyrkan (trodde jag) men hittade mitt största intresse bland vikterna. Trodde aldrig jag skulle byta kvalitetstid i sängen med chips på magen till ett svettigt pass på gymmet men jodå! (prioriterar dock chipsen också)
 
Bästa köpet?
Min GoPro som jag dock ändå inte riktigt har utnyttjat här i kalla Sverige. Alldeles för få äventyr än så länge!
 
Det här åstadkom jag under 2015!
- En fysisk utveckling som kanske inte på utsidan är så mycket för världen men på insidan gjorde den susen!
- Dessutom hittade vi orsaken till min oklara sjukdom. Jag hade varken cancer, magsår eller inbillade mig mina symptom utan hade lite snyggt gått in i väggen av stress och riktigt dålig atmosfär runt om kring mig. Inte trodde någon (eller jag) i världen att det kunde utmärka sig så fysiskt som det gjorde! Under 2015 så lyckades jag alltså på något sätt förstå hur jag ska handskas med denna sjukdom och trots att jag har en lång väg kvar!

Kommer inte ens ihåg hur många medicinkurer jag åt under tiden jag var sjuk och hur många dagar jag spenderade i sängen utan att kunna ta mig upp.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag börjar året med att flytta till Australien och studerar sport! Vet att en del tänker att det är "ogenomtänkt" och "opassande" (som om jag inte fattar vissa reaktioner ..). Har kanske inte haft gymintresset så länge men jag gör inte detta för att det är det jag vill jobba med till jag blir pensionär. Det viktigaste läkaren sa var att jag skulle prioritera saker som får mig att må bra och vara lycklig. Så om jag får träna, utbilda mig i träning för att kunda använda det på ett vetenskapligt och genomtänkt sätt, börja surfa, spela frisbee och träffa nya vänner så är jag nöjd!
 
Planer för 2016?
- Bli utbildad personlig tränare/fitness specialist!
- Bli fit, stark och få en kropp jag inte skäms över! (hehe, ångrar att jag skriver detta!)
- Bli en bättre frisbeespelare!
- Få min thai-engelska att försvinna (haha! yes its true!)
- Försöka hålla igång bloggen för att ni ska få se vad jag gör på andra sidan jorden!
- BLI FRISK OCH MÅ BRA! ♡

Listan är snodd och lite ändrad från Michaela (hoppas det var okej).