20-01-16

Idag valde vi att åka in till skolan in Mooloolaba för att ta oss en titt innan fredag när vi börjar med orientation day. Så himla fint område! Bilden längst ner till höger visar ingången till gymmet, där vi förhoppningsvis kommer hänga ganska mycket!

Efter vi gått runt ett tag åkte vi buss in till Kawana för att käka på ett bra mexikanskt ställe vi fått rekommenderat! Superbra mat! Bussarna här är dock sådär bra. Man vet sällan vilka tider dem går, vart dem går eller vart man ska av. Det är mest bara att gissa. Tacka vet vi internet och kartor så vi vet vart vi är. Förhoppningsvis kommer vi nog cykla ganska mycket, men det kan alltid vara bra att åka buss ibland!

Imorgon ska vi till ett gym vi hittat ca 2km ifrån där vi bor. Vi var där imorse också, dock gick vi mest runt och kollade, testade lite och lallade runt. Kommer nog med all säkerhet ha träningsvärk ändå då det var första "benpasset" på någon vecka! 

Nu är det dags att sova. Är riktigt trött på kvällarna då man vaknar vid sex på morgonen av att det är ljust i rummet och fåglarna skriker. Bra och dåligt helt enkelt!