01-02-2016


Första riktiga dagen i skolan idag med riktiga lektioner. Blir mer och mer nöjd efter varenda timme som går och är övertygad om att jag valde helt rätt kurs. Lärarna är 10 poängare och de bryr sig verkligen om att vi ska förstå allt dom säger. Just nu känns det dock som en karusell i huvudet då man verkligen inte har koll på olika termer på engelska. Man känner sig vilsen men antar att det kommer med tiden.

Idag började vi med Strenght & Condition. Vi pratade mest om uppvärmning och strech idag, testade lite dynamiska strechar och gick igenom om vad vi skulle göra under resten av lektionerna. Ser fram emot den kursen då jag verkligen vill bli bättre på all form av löpning och intervallträning osv. 
Därefter hade vi Group PT där vi fick testa på boxning. Därifrån är bilderna ovan. Vi kände oss nog lite coolare än vad vi såg ut. För mig var det första gången men tyckte det var riktigt kul och något jag verkligen kan tänka mig att utvecklas i.
Sista lektionen var Injury prevention vilket helt klart var den svåraste. Alla kroppsdelar och skadesett var helt plötsligt på engelska så det var en hel del att tänka på. Hade dock inte förväntat mig över att läsa den kursen och om någon behöver det så är det jag. Förhoppningsvis lär man sig och har nytta av personligen!

Efter skolan gick vi över till Crossfitboxen. Vi alla var riktigt trötta och hade missberäknat matmängden man behöver ha med sig under en dag i skolan så vi låg på underskott av energi. Tanken var att vi skulle hänga på ett pass kl fem, men vi träffade på Simon som redan gått fitness i ett halvår som hade satt ihop ett pass åt oss. 
200 Double under (körde dock 400 vanliga hopp)
150 Air squats
100 Push-ups
70 Pull-ups
30 Burpees
550 reps som tog strax under 30 min, efteråt skakade mina armar så mycket att vi knappt kunde trycka i oss riskakor som vi lyckades flörta till oss innan cykelturen började hem.