LIST OF 2014

Beskriv 2014 med tre ord. Underbart, ett helvete och utmanande.

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag fortsatte mitt jobb utomlands och åkte på våren från Lanzarote, började jobba på Mallorca för att avsluta sommaren med att åka till Thailand. Så man kan säga att allt jag gjort under år 2014 var nytt för mig.

Vad är din största framgång 2014? Jag lärde mig mycket om mig själv. Tyvärr mycket åt det negativa hållet. Det viktigaste jag lärde mig var att ta det lugnt och lyssna på kroppen (trots att jag inte gjorde detta).

Hur har ditt 2014 varit? 
Som en berg och dalbana. Väldigt upp och ner. Med några av de mest fantastiska händelserna i mitt liv, samt några av de värsta.

Blev du kär i år? Nej, om man inte kan räkna med kända personer i min kärlekslista.

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? 25 april flyttade jag från Lanzarote till Mallorca. Runt den 20 juni blev jag extremt sjuk, något som förändrade mitt liv då och fortfarande ställer till en hel del problem. 6 augusti fick jag komma hem och krama mina katter och träffa mina vänner igen sedan mars. 10 oktober flyttade jag från Mallorca till Thailand. Sedan såklart många andra roliga datum som inte nämns.

Vad spenderade du mest pengar på? Självklart mat och nöjen. Bor du själv och i ett annat land vill man uppleva saker.

Bästa köpet? Svårt. Köpte ny dator och det var riktigt härligt. Annars helt klart varje flygbljett hem till Sverige.

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att 2 gånger under 2014 få komma hem och krama de folk jag tycker om mest samt träffa mina katter och min familj igen.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? Många sånger. Men t.ex. I see fire, alla med Mumford & Sons samt diverse spanska hits.

Vem har du umgåtts med mest? Då jag spenderat 2014 i olika länder måste jag säga att jag spenderat det med olika personer. Självklart med mitt team som jag har jobbat och bott med under den perioden.

Platser du besökte för första gången under 2014? Första gången till Mallorca. Mellanlandade dessutom på Münchens, Abu Dhabis flygplats samt flyttade och kom till Thailand för första gången. 

Har du haft ett förhållande under 2014? Nej det kan man inte riktigt säga.

Vart reste du under 2014? Lanzarote, Sverige, Mallorca och Thailand. 

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Jag kommer definitivt sakna guidelivet under 2015 då jag beger mig hemmåt. Men samtidigt är det enda jag hoppas under 2015 är att jag ska bli frisk och lycklig.

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag är ganska säker på att jag jobbade på min födelsedag och sedan gick ut och käkade med mitt team på Mallorca.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Hade jag inte blivit sjuk hade allt varit bättre!

Vem saknade du? Saknar mina katter varje sekund, samt mina vänner och familj hemma i Sverige och utomlands som jag inte var tillsammans med.

De bästa nya människorna du träffade? Har träffat otroligt mycket nytt folk under 2014 att det inte vore fair att nämna någon. Ingen nämnd och ingen glömd. Men jag har träffat några riktigt fina människor jag hoppas att jag träffar igen! ♥ 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Se till att bli frisk nu så ska allt lösa sig! ♥