Nationals div II

Mellan fredag och onsdag spenderade jag mina dagar i Melbourne. Under helgen fick jag chans att spela Nationals div II, vilket motsvarar typ SM i Australien för division II. De är allså de lite "sämre" lagen som inte är i toppen som har chansen att spela mot varandra. Turneringen var super men vädret under lördagen var mindre bra. Vet att man inte riktigt ska skylla ifrån sig på vädret men spelet blev katastrofalt och inga lag kom upp till tvåsiffriga mål (då matcherna egentligen gick försten upp till 15 under max 60 min). Vi förlorade tre av fyra matcher den dagen och fick börja söndagen med att spela om bottenhalvan. Som bäst kunde vi bli 9 men tyvärr torskade vi första matchen och då föll vi bara neråt. Vi landade på en 13onde plats, bäst av queensland ultimate dock, men tyvärr sämre än vi var seedade. Jag var ändå nöjd över vårat spel och speciellt mitt spel under söndagen. Trots att kroppen värkte från fyra matchen ena dagen tog man sig igenom sista dagens tre matcher hyffsat bra!

Det som jag var mest nöjd över var att jag tog mig igenom en frisbeehelg utan att vara skadad. Jag hade träningsvärk från helvetet och blåser under varenda tå, men jag hade inte ont som att något var sönder (vilket i princip är standard för mig och frisbee). Det ger ändå ett litet kvitto på att det är så jäkla viktigt att bygga upp kroppen med styrka och balans före endast kondition. Har ändå fokuserat på styrka, rehab och balans senaste tiden. Mina senaste problem som ont i fötterna pga kollapsande fotvalv, inflammation i djupa vadmuskeln och lite övriga smärtor i rygg dök inte upp under hela helgen. SÅ nöjd!

Efter turneringen stannade jag kvar i Melbourne tre dagar för att upptäcka staden helt själv. Superfin stad så lovar att visa er en hel del bilder! :)