Melbourne days pt 1

Under lovet var jag som sagt i Melbourne och spelade frisbee. När vi var klar på söndag kväll valde jag att stanna några extra dagar innan flyget hem för att se staden när jag ändå är i samma land! Blev positivt överraskad trots att staden var mindre än jag trodde. Det räckte gott och väl med 3 hela dagar för att upptäcka det som fanns. Spenderade min måndag med att gå runt och shoppa, iallafall det handbagaget tillät, och turistade. Åkte upp i Eurka skytower, 88 våningar upp! Utsikten var helt fantastisk men har aldrig varit ett stort fan av höjder så jag vet inte om jag njöt av den timmen jag spenderade där eller om jag helst av allt egentligen ville ner. Skulle rekommendera alla som åker till melbourne och åka upp i tornet då det var himla fint! Ni ser ju själva :) 

Tisdagen spenderade jag med att vandra omkring i Royal Botanic Garden. La mig på gräset, läste en bok och drack en Pepsi och bara tog det lugnt. Tyvärr blommade det inte jättemycket där nu då det är höst här (ja, årstiderna är tvärt om) utan allt blommar på våren. Tyckte dock att det var jättefint ändå!
Efter det åkte jag iväg till Ikea och St Kilda, men ska visa lite mer bilder därifrån så ni får titta in imorgon igen! :)