Australia Day

I tisdags var det Australia day här, alltså deras nationaldag. Vi visste ju att alla verkligen gick in för det här så eftersom vi numera är temporära aussies fick ju vi inte vara sämre. Tanken var att vi skulle ner till stranden runt lunch och sedan tillbaka till UniCentral, där vi bor, och var med på en barbeque som boendet fixar. Men det var det sjukaste regnet så vi kunde inte ens gå till bussen. Istället var vi här och hängde runt på boendet. 

Dessutom träffade jag min flatmate, Adam, under morgonen. En kille från Australien som sedan hängde på oss hela dagen. Stackars Aussie som hängde med 15 svenskar där alla försökte lära honom de mest användbara orden på svenska som; vadfan, rumpa och godnatt. Men han sa iallafall att han uppskattade att han fick hänga på då han inte kände några här innan.

Efter barbequen på boendet åkte vi ner till Alexandra Headland till tidigare fitnesstudenter och hängde. De hade en riktigt fin lägenhet precis vid stranden. Ingen av oss kan bärga oss till vi får flytta ut härifrån och fixa eget. UniCentral och Sippy Downs ligger långt ifrån allt annat och kommunikationen är sådär. Så om 22 veckor kommer vi alla bli utkastade härifrån och söka oss nere till Alex eller Mooloolaba Beach, cant wait!!

Har inte bloggat på ett tag för vi har haft mycket att göra (egentligen ingenting men tiden bara rinner iväg) men ska väl uppdatera er mer om det. Vi har ju varit första dagen i skolan och träffat alla lärare (fet tumme upp). Det skriver jag mer om senare. Next up; pizzahäng och filmmys med snacks i ösregnet (vi är ju trots allt fitnesstudenter så lite cheat måste man få ha).