03-02-2016

 
Idag har jag haft en sjukt bra dag! Jag och Elin gick upp tidigt och tog bussen till crossfitboxen vid 7 och började beta av ett riktigt sjukt benpass. Kontakten vi båda fick var sjukt bra. Träningsvärken har redan börjat smyga sig på! Efter det gick vi till skolan på en lektion, body composition där vi ska lära oss att göra screenings osv. Att vi har världens bästa lärare i det ämnet gör allt mycket lättare och intressantare! Vi fick ta blodtryck och heart rate på varandra! 

Vi hade sedan bestämt oss för att utnyttja dagen till fullo så vi åkte ned till stranden och hängde där i några timmar, åt acai bowls (som vanligt) och badade. Sjukt skönt för det var första dagen med sol på väldigt länge! När det sedan började regna på eftermiddagen åkte vi iväg till Kawana Shoppingcenter för att spana in utbudet och hittade vå nya uniform, haha! Vi tänkte brilliera med tröjorna imorgon på Marcus lektion i exercise science när vi ska lära oss alla skelett och leder osv. Känns som vi kan behöva det kl 8 på morgonen när lektionen sätter igång!

När alla affärer stängde så passade vi på att äta på våra favoritställen. Jag och Elin tog en burgare på Grill'd. Så goda burgare att det helt klart är värt två bilder! Evelin käkade på ett mexicanskt ställe men det vi kunde ändå käka tillsammans så det var super. Servicen här i Aussie är på en helt annan nivå än Sverige. Man blir så sjukt mycket bättre behandlad här och Sverige borde lära sig att vara mer hövliga! Blir sån annan stämning!

Nu har jag precis foodpreppat sista grönsakerna i mina matlådor och ska strax sätta igång ett avsnitt av The Strain och sedan blir det sängen. Upp tidigt imorgon så all sömn man kan få behövs! Skriver in träningspasset imorgon för det var riktigt härligt! Godnatt!