Dag 5 - mina drömmar

Dag 1 Presentera mig själv. Dag 2 Mitt favorit ställe. Dag 3 Min bästa vän. Dag 4 Ett ögonblick. 

 Dag 6 Vad är kärlek? Dag 7 Mitt favoritminne. Dag 8 5 saker ni inte visste om mig. Dag 9 Denna vecka. Dag 10 Mina föräldrar. Dag 11 Något du ångrar. Dag 12 Denna månad. Dag 13 Ett annat ögonblick. Dag 14 Något som gör dig upprörd. Dag 15 Något som får dig att må bättre. Dag 16 Något som får dig att gråta. Dag 17 Mina rädslor. Dag 18 Min tro. Dag 19 Något du saknar. Dag 20 Min framtid.

Jag är nog den ända personen som säger att jag inte har några drömmar. Visst, jag drömmer om att tjäna lite pengar, få snyggare kropp och allt annat som tjejer drömmer om.

Men det största jag drömmer om är att få ha kvar mina fina vänner, vara frisk och inte skadad, få fortsätta med att göra de saker jag älskar och förhoppningsvis har ett bra jobb, en fin man och kanske något barn när jag blir äldre. Detta låter kanske väldigt vuxet, men jag drömmer verkligen om en bra framtid.

För ca 5 årsedan drömde jag om en egen häst, att jag skulle få en kanin. Nu är mina smådrömmar att få mer saker till kameran och utvecklas som fotograf, att jag ska leva med mina katter i hela mitt liv och blir riktigt bra på att spela frisbee. Ja, där har ni väl mina drömmar.